Afgelopen zaterdag werd de Neije van Papgat, Nûlleke Pluk, onthuld. Carnavalesker kan hij het niet maken, zegt hij. Samen met zijn adjudant Ton van Erp (34) werd prins Nûlleke Pap d’n Urste onthaald door een uitzinnige menigte in De Beurs. Nûlleke, 34 jaar oud, is getrouwd met Anita. Samen hebben zij 2 kinderen. Fien van 3 en Noud van 1 jaar oud. In het dagelijks leven is Nûlleke tennisleraar van beroep en zorgt ervoor dat iedereen in Veghel en Boekel  naar een hoger tennisniveau gaat. Tennis is zijn passie en dat is hem dan ook met de paplepel ingegeven kunnen we wel zeggen. Nûlleke klust graag in zijn vrije tijd aan de carnavalswagen samen met Ton. Zo proberen ze elk jaar samen met hun medebouwers de carnavalsoptocht in Papgat en alle Papbuiken en Papbuikinnen langs de weg iets moois te geven. Carnaval zit hun in het bloed. Nûlleke en Ton zijn echte “Feestneuzen”. Zo zijn Nûlleke en z’n adjudant Ton aangesloten bij carnavalsvereniging de Heikneuters uit Nijnsel waarmee ze elk jaar een fantastische carnaval beleven in en rondom Papgat. Ton is 5 oktober jl. getrouwd met Ingrid en runt zijn eigen varkensbedrijf.

 

Ongelooflijk skôn!! Dat is ’t in het kort gezegd. De onthulling tijdens het 11-11 bal was in één woord GEWELDIG!!

Na maanden van stiekem gedoe, geheime vergaderingen en liegen tegen iedereen, zelfs je familie en vrienden was het dan eindelijk zover. Met enorme spanning en zwetende trillende handjes stonden wij achter in De Beurs te wachten tot we dan eindelijk ons mochten laten zien aan de buitenwereld. De adrenaline gierde door onze lichamen toen we de zin hoorden:

LAAT JE HOREN!!! HIER ISSIE VUR JULLIE HET NEIJE KOPPEL…PRINS NÛLLEKE PAP D’N URSTE & ADJUDANT TON!!!

Wat er dan door je heen gaat in onbeschrijfelijk. Die ontlading, het gejuich het fantastische onthaal door alle aanwezigen is iets om nooit meer te vergeten. WOW, ik geniet er nog steeds van!!

Wij hopen dat jullie er komend carnavalsseizoen net zoveel zin in hebben als wij. Voorlopig gaan wij genieten van alles wat nog komen gaat en wensen jullie alvast een fantastisch carnavalsseizoen toe, maar we denken dat dat ook wel goed komt want,

Aon feestneuze in Papgat gin gebrek…mi carnaval alle daog stapelgek!

Alaaf!!

Prins Nûlleke Pap d’n Urste
Adjudant Ton

Prins Nûlleke Pap d'n Urste
 
 
Adjudant Ton

 

 

 

Benoemingsakte: Prins
             
Benoemingsakte: Adjudant
           
  
PROCLAMATIE

 


             

 

 
© vanHeeschBeheer - 2019 - Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.