Beste Jagers en andere carnavalsvierders,

Traditioneel is Rooi kermis de start van het jachtseizoen. Vanaf dat moment wordt er namelijk gejaagd op de nieuwe Prins. Wij hebben afgelopen jaar gemerkt dat de jagers dit zeer serieus nemen en zelfs tegen elkaar strijden om tot de juiste namen te komen. Afgelopen jaar hadden uiteindelijk twee groepen de juiste combinatie van Prins en adjudant ingediend. Buiten de prinskeuzecommissie weet echter niemand zeker wie het wordt tot de uiteindelijke onthullingsavond in november!

Helaas is dit jaar alles anders, wat ontzettend jammer is. We moeten afwachten wat er redelijkerwijs mogelijk is in februari. Maar we wilden dit geweldige moment voor een nieuwe Prins niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zonder de jagers is het voortraject voor de Neije namelijk niet half zo mooi!

In de toekomst zitten wij met z’n vieren in ieder geval bij de prinskeuzecommissie en maken wij dit traject nog een keer mee, maar dan vanaf een andere positie. Hopelijk zijn er ook dan weer verschillende jagers(groepen) aanwezig!!

Carnavaleske groeten,

Prins Twan Pap d’n Urste,
Adjudant Rolphen
onze dames Janneke & Helga

s