De 11e en laatste tip alweer. Aanstaande zaterdag gaat het dan toch eindelijk gebeuren. De Neije en zijn adjudant zullen in De Beurs hun ware gezicht laten zien. Er zijn links en rechts al veel tips weggegeven. Hier in de krant, via sociale media en soms tijdens een ontmoeting met een PK-lid. De jagersgroepjes zijn weer regelmatig op pad geweest. Hebben ze dit jaar weer raak geschoten?

Tip 11: Lalalalalalalalalalalaa.

Deze 11e tip is een hele leuke en gezellige. Het zou kunnen dat de letters L en A ergens voor staan dat te maken heeft met het neije koppel. De eerste letters van hun voornamen, achternamen, straatnamen of namen van hun kinderen bijvoorbeeld. Zijn ze samen een gokje wezen wagen in de Amerikaanse stad LA of hebben ze een kastje met heel veel laatjes met bijzondere inhoud? Ligt de feestneus bij Mien nog in de lala lalalala?

Er zijn veel liedjes waarvan de tekst niet veel meer is dan deze tip van de Neije. Het vraagt wel wat voorstellingsvermogen van de lezer om te ontdekken welk nummer dat dan zal zijn. De melodie van de liedjes zul je er zelf bij moeten zingen. Hier onder staan er een paar lalala-liedjes op een rijtje. Misschien is er een te linken aan het neije koppel. Of is het er toch nog een ander liedje bedoeld? Zing hardop mee en misschien dat het kwartje dan valt.

  • Lalalala lalalala hey hey PSV
  • Lalala lalaa lalalalalalalala lalaa lalalalalalaa laalaa lalalalalalalalalaa- I will survive
  • Laalala lalalaalala lalalalalalalalalaalala – kabouterdans
  • Lalaa lalalalalala lalaa lalalalalala lalaa lalalalalala lalalalalalaa – het dondert en het bliksemt
  • Lala lalalalalalalala lala lalalalalalalala lala lalalalalalalala lalala – Smurfenlied
  • Lalaa laalala –Live is life
  • Laalalaala  lalaa laa lalalalalaa – überall auf die welt
  • Lalalalalalalalalalaa- atje voor de sfeer

Heb jij je er niet zomaar lala vanaf gemaakt en heb je echt het antwoord op de vraag gevonden: Wie wordt de neije prins van Papgat en wie zijn adjudant?  Lever dan de namen van deze Papbuiken in bij pkvoorzitterpapgat@gmail.com of doe een briefje in de brievenbus bij de voorzitter van de PK: Patrick Sanders, Irisstraat 4.