Dat zouden onze eerste woorden zijn als het neije koppel van Papgat 2022. Helaas moeten wij, en jullie ook, nog even wachten voordat we onthuld worden. Gelukkig hebben we ook in het voortraject al een fantastische periode beleefd. Wij vinden het ontzettend fijn om te zien dat carnaval nog zo leeft onder alle mensen in Papgat, jong en oud.

Het avontuur is voor ons al in het voorjaar begonnen. Vanaf toen hebben we al ontzettend veel leuke momenten gehad die we nooit meer zullen vergeten. Maar ook wij vinden dat we de Carnaval gezond en verantwoord moeten vieren dus helaas moeten we de onthulling nog even uitstellen. Maar dit gaan we dubbel en dwars inhalen! 10 December gaan wij een nieuwe poging doen om uit het doek te springen en we hopen dat jullie daar allemaal aanwezig zijn!

Om jullie toch nog even warm te houden zullen we de komende weken nog een aantal extra tips weggeven. Dan krijgen jullie dus nog 4 extra weken om te raden wie wij zijn! Voor nu de volgende tip:

We zijn van alle markten thuis!  

Denk je nu het goede antwoord te weten, dan mag je nog steeds onze naam inleveren bij pkvoorzitterpapgat@gmail.com of doe een briefje in de brievenbus bij de voorzitter van de PK: Patrick Sanders, Irisstraat 4.