De huidige Corona situatie ontwikkeld zich snel naar een niveau wat waarschijnlijk nog voor een lange tijd onzekerheden met zich mee zal brengen.
Dit heeft ons als Stichtingsbestuur samen met de commissie Papgat Op De Planken en onze horeca partner De Beurs tot nadenken gezet of we Papgat Op De Planken dit seizoen wel in een tent moeten gaan organiseren.

Eerder deze week is er tevens een clubs overleg geweest waarin ook unaniem de zorg hierover werd uitgesproken.
Wij zijn van mening dat iedereen gebaad is bij zekerheid en daarmee duidelijkheid, en hebben we daarom gezamenlijk besloten om Papgat Op De Planken dit seizoen in De Beurs te organiseren en wel op de vastgestelde data van 18,19 en 20 februari. Hiermee beperken we de risico’s tot een minimum en kunnen we als de maatregelen het ons toelaten, alsnog genieten van zittingsavonden in de oude vertrouwde De Beurs, waarbij de artiesten ons zeker weer gaan verrassen met een gevarieerd  carnavalesk programma.

En……..van uitstel komt zeker geen afstel…..
Na dit seizoen gaan we direct weer aan de slag met als doel om in 2023 Papgat op de Planken weer in een tent plaats te laten vinden!