Wat moet het een fikse domper voor de Neije en zijn adjudant zijn geweest dat ze hun ware identiteit niet hebben kunnen onthullen op het podium van de Beurs. Maanden hadden ze naar deze dag toegeleefd, alle voorbereidingen waren al getroffen en de spanning had zich aardig opgebouwd. Helaas door de voor iedereen bekende pandemie waarmee we te kampen hebben en de maatregelen die dat tot gevolg heeft, werd de Neije en zijn gevolg deze droom ontnomen. Maar niet getreurd. Op vrijdag 10 december gaat de onthulling alsnog plaatsvinden. Nog een paar weken extra om geheimen te bewaren en op jacht te gaan naar de Neije. In één ding hebben ze in ieder geval gelijk met deze extra tip: er zijn maar weinig prinsen waarbij de onthulling uitgesteld is geweest.

Extra tip: Weinig zijn ons voor geweest.

Hoe het komende carnavalsseizoen eruit gaat zien is voor iedereen nog onduidelijk. We hopen op een mooi feest maar wellicht is het wat anders dan anders. De Neije zal dan ook altijd kunnen zeggen dat er maar weinig voor hem zijn geweest die in een Corona-jaar hebben mogen regeren. Het kan ook zo zijn dat de Neije uit een carnavalsclub is gekozen waarvan nog niet zo vaak een van de leden Prins van Papgat geworden is en er dus maar weinig hem voor zijn gegaan. Weinig betekent wel dat er tenminste een iemand anders hen voor is geweest. Hebben de prins en de adjudant misschien namen die al wel eens vaker voor zijn gekomen maar niet zo vaak Krijgen we dit jaar Prins Maarten, Prins Twan of Prins Erwin d’n twidde? Zou het deze keer heel onverwacht een prinses van Papgat kunnen zijn in plaats van een Prins? Daar zijn er in de geschiedenis ook weinig van geweest. Misschien krijgen we een vrijgezelle Prins? Daarvan kennen we ook maar één voorganger.

Was jij er al van overtuigd wie er uit de doos zou springen? Brengt deze of de komende tips je toch nog op een ander idee? Dan kun je de namen nog steeds inleveren bij pkvoorzitterpapgat@gmail.com of doe een briefje in de brievenbus bij de voorzitter van de PK: Patrick Sanders, Irisstraat 4.