Om alles in goede banen te leiden, zijn er een aantal commissies die elk een deel van de organisatie op zich nemen. Een lid van de Stichting of Raad van Elf kan in diverse commissies tegelijk zitting hebben. Enkele commissies zijn: het 11-11-bal, de Prinskeuze, de Carnavalskrant, Papgat op de planken, de Wagenbouw, de Optocht, de Kroegentocht, het Scholenproject en de Carnavalsmis. En dat zijn ze nog lang niet allemaal…

Ben of ken jij die vrijwilliger die niet echt raadslid wil zijn, maar die zich wel graag inzet om te helpen met organiseren? 
Onze commissies kunnen altijd aanvulling gebruiken en je bent dan ook meer dan welkom een keer te komen meepraten of helpen. Wij zien je heel graag verschijnen! Bij interesse voor een bepaalde commissie kun je het contactformulier onder aan deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Klik op een commissie om te zien wie de commissieleden zijn

Activiteiten Lief en Leed

Deze commissie geeft aandacht aan de persoonlijke hoogte en dieptepunten in het leven van onze leden en betrokken Papgatrelaties. Een bloemetje, een kaartje, een bemoedigend woord, dat is hen zeker toevertrouwd.

Commissieleden

Priscella van den Brand & Saskia Boonstoppel

Bedankmiddag

Na het seizoen organiseren we een middag waarin alle vrijwilligers die een rol hebben gespeeld bedanken

Op gezellige en vaak ludieke wijze genieten we na van het mooie seizoen.

Commissieleden

Martijn Fliervoet, Monique Fliervoet, Thea van Berkel & Priscella van den Brand

Carnavalsmis

Carnaval start met de Carnavalsmis. Prins en jeugdprins worden zeer actief betrokken in het samenstellen van een persoonlijke Carnavals mis waarin een door hen gekozen maatschappelijk doel een plek krijgt. Deze feestelijke mis is zeker het bezoeken waard.

Commissieleden

Saskia Boonstoppel, Marloes Stehmann, Henk Wiersma, Henriëtte van der Heijden & Marjanne van den Oever

Catering

Deze commissie is onmisbaar, want zij zorgen voor het natje en het droogje voor Prins en gevolg tijdens onze vele activiteiten.

Commissieleden

Claudia vd Sanden, Renske van Roosmalen, Ans Vogels, Thea van Berkel, Piet & Ineke Sanders

Culinair Papgat Diner

Sterrenrestaurant Wollerich is onze partner in het organiseren van het jaarlijkse  Carnavaleske diner Wollerich. Deze sponsoractiviteit bestaat uit een heerlijk diner, waarbij de heren van de raad u bedienen en er passend amusement is.

Commissieleden

Frank vd Brand, Renske van Roosmalen, Christo Slabbekoorn & Nellie Spanjers

Elf-Elf

Dé aftrap van het seizoen, en hét moment waarop we weten wie dat jaar “de Neije” zal zijn. Deze commissie geeft dat feestje inhoud.

Commissieleden

Patrick Sanders, André vd Sanden, Erwin Delisse, Liesbeth Woonings, Marjanne van den Oever, Marcel Cornet, Anita van Erp

Social Papgat

Deze commissie zorgt dat u weet wanneer, wat plaatsvindt en zorgt dat u kunt meegenieten als u er niet bij was of niet bij kunt zijn.

Commissieleden

Patrick Sanders, Frank van den Brand, Renske van Roosmalen, Maike van Nunen, Gerda de Mol, Marco Verbeek, Sam van de Brink, Kayleigh van der Sanden, Thijs Aarts

Kleurrijk Papgat

Samen met de winkeliers zorgt deze commissie dat de winkelstraat in Papgat de juiste kleur bekend met Carnaval! Elke winkelier die meedoet ontvangt een attentie.

Commissieleden

Monique Fliervoet, Martijn Fliervoet & Priscella van den Brand

Krant

Hét pronkstuk voor de Carnavalsvierder thuis. Deze commissie werkt hard aan het uitbrengen van de jaarlijkse “Papbuik” met alle info over het aanstaande Carnaval, de ins en outs van wat te gebeuren staat, leuke stukken over de clubs en nog veel meer!

Commissieleden

Arnie van der Heijden, Elise Strijbos, Claudia van der Sanden, Monique Fliervoet, Renske van Roosmalen, Benita van Summeren, Maike van Nunen, Thijs Aarts

Merchandise

Hier worden de Papgat-gadgets bedacht en vervolgens ingekocht. Het gaat hierbij onder andere om blinkies, badges, sjaals, vlaggen etc. Tevens wordt de verkoop gecoördineerd.

Commissieleden

Tessa van Doorn, Martijn & Monique Fliervoet & Arnie van der Heijden

Nieuwe Leden

Deze commissie speurt onophoudelijk naar nieuwe leden voor de raad!
Daar wil je toch bij zijn?  Aanmelden en iemand tippen kan altijd bij deze commissie.

Commissieleden

Frank van den Brand, Rick en Maike van Nunen, Jarno Saris, Gerda de Mol

Optocht

De prachtige kleurrijke stoet die jaarlijks door Papgat trekt lijkt een vanzelfsprekendheid, maar deze commissie verzorgd alle organisatie rondom deze activiteit. Van vergunning tot verkeersregelaar. Van clubcontact tot prijzengeld. Er wordt overal aan gedacht.

Commissieleden

Martijn Fliervoet, Henk Wiersma, Hans Zonnenberg, Gerald van Doorn & Marc Strijbos

Kleding

Carnaval is verkleden en jezelf mooi uitdossen. Deze commissie ontfermt zich met smaak en modegevoel over de outfits van raad en hofdames bij de verschillende gelegenheden.

Commissieleden

Martijn Fliervoet, Antwan van Summeren, Robert Strijbos, Elise Strijbos, Tessa van Doorn, Saskia Boonstoppel, Priscella van den Brand

Planning Kroegentocht

Overal kom je de raad tegen met Carnaval; maar dat gaat niet vanzelf. Deze commissie maakt het logistieke wonder van de strakke planning inclusief vervoer elk jaar weer realiteit.

Commissieleden

Antwan van Summeren & Robert Strijbos

Papgat op de Planken

Jaarlijks zijn er avonden waar de Papbuiken worden vermaakt met carnavaleske activiteiten door clubs en ander Papgat talent. Deze commissie scout het allerleukste en regelt de voorstelling tot in detail. Het is een jaarlijks hoogtepunt dat je gezien MOET hebben.

Commissieleden

Kim Verberk, Henriëtte van der Heijden, Sandra van der Linden, René Gibbels, Benita van Summeren, Monique Fliervoet, Marjolein Fliervoet, Whitley Vogels & Ton van Hout

Prinskeuze

Deze commissie draagt de zware taak dé perfecte prins en adjudant te strikken voor het nieuwe seizoen. Dat is niet alleen belangrijk maar ook een taak waarin je in de gaten wordt gehouden door “de Jagers”. Want het Prinsenspel gaat tot het gaatje….

Commissieleden

Patrick Sanders, Saskia Boonstoppel, Martijn & Monique Fliervoet, Gerald & Tessa van Doorn, Priscella van den Brand, Twan Smolders, Janneke van den Berg, Rolph Bolwerk & Helga Smits

Receptie Prins

De nieuwe prins verdient een welkom van de clubs.
Deze commissie regelt de receptie zodat deze spetterend wordt en een geweldig feest voor iedereen die dat bezoekt.

Commissieleden

Martijn Fliervoet, Priscella van den Brand, Gerald van Doorn, Renske van Roosmalen, ordecommissaris, voorzitter PK

Scholen Project

Je bent nooit te jong om Carnaval te leren. Deze commissie zorgt dat onze kleine Papbuikjes Carnaval al met de papalepel ingegeven wordt.
Workshops, geschiedenis, wagenbouwen. Het hoort er allemaal bij.

Commissieleden

Monique Fliervoet, Tessa van Doorn, Fieke Barten & SJC

Sleutelpresentatie

Op Carnavalszaterdag ontvangt de Prins de sleutel van Papgat. Is hij waardig? Kan hij het aan?
De commissie sleutelpresentatie zorgt voor het ludieke programma rondom de officiële start van het Carnaval.

Commissieleden

Martijn Fliervoet, Marjanne vd Oever, Piet Claassen, Prins en Adjudant

Sponsoring

Voor alle zaken is natuurlijk geld nodig… de commissie sponsoring denkt uit hoe de geldstroom positief gestimuleerd kan worden. Merchandise, activiteiten, het is een ondernemend clubje in onze organisatie.

Commissieleden

Frank van den Brand, Elise Strijbos, Gerald van Doorn, Antwan van Summeren

Sunrise

De prachtige danseressen van de club Sunrise vergezellen onze raad bij hun recepties en officiële  gelegenheden. Zij maken het plaatje pas echt compleet en zij worden dan ook op handen gedragen!

Commissieleden

Patrick Sanders & Elise Strijbos

Vlaggenparade

De commissie bestaat uit de mannen die met onze eigen hoogwerker heel Papgat voorzien van de clubvlaggen en vaandels in het seizoen.
Buiten het seizoen spekken zij onze pot door de gemeente te helpen met vlaggen tijdens bijvoorbeeld de jaarmarkt ed.

Commissieleden

Robert Strijbos, Tonio van Berkel, André van der Sanden, Antwan van Summeren, Wilfred Peters, Rick van Nunen

Wagenbouw

Het vervoermiddel van de prins in de optocht straalt elk jaar weer meer door de inzet van onze wagenbouwers. De wagen wordt onderhouden en aan de kleuren van de prins aangepast door hen.

Commissieleden

Robert Strijbos, Marinus Merks, Tonio van Berkel, André van der Sanden, Gerald van Doorn, Patrick Sanders, Jarno Saris

Wilhemke Pap

Elk jaar bouwt een andere vereniging dit symbool van Papgat. Deze commissie begeleidt de bouwende vereniging en regelt o.a. de inzet van de brandweer bij de verbranding op dinsdagavond.

Commissieleden

Tonio van Berkel & Marinus Merks

Ben of ken jij die vrijwilliger die niet echt raadslid wil zijn, maar die zich wel graag inzet om te helpen met organiseren?

Onze commissies kunnen altijd aanvulling gebruiken en je bent dan ook meer dan welkom een keer te komen meepraten of helpen. Wij zien je heel graag verschijnen! Bij interesse voor een bepaalde commissie kun je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!