Prins Twan Pap d'n Urste en Adjudant Rolph

Zaterdag 9 november 2019 werd Prins carnaval onthuld in Papgat (Sint-Oedenrode). Twan Smolders is zijn naam en samen met zijn Adjudant Rolph Bolwerk werden ze onthaald door een uitzinnige menigte in de Beurs.

Twan en Rolph zijn beiden geboren en getogen in Boskant. Twan woont tegenwoordig in Sint-Oedenrode samen met zijn vriendin Janneke en hun twee kinderen Daan (7) en Bas (5). Rolph en Helga wonen in Best met hun drie kinderen Kim (7), Koen (5) en Niels (3).

Twan werkt al sinds 2002 bij OBO Bettermann in Mijdrecht en is verantwoordelijk voor het aansturen van de buitendienst. In zijn vrije tijd is hij actief lid van carnavalsvereniging de Lèpkes in Boskant waar hij al vanaf zijn geboorte lid van is. Rolph is sinds 2006 uitvoerder in de waterbouw bij De Klerk in Werkendam. Thuis is hij al enige jaren druk met diverse verbouwingen in en om zijn huis.

Dit koppel is al bevriend vanaf de geboorte en hebben tot nu toe alles samen beleefd in hun leven. Dit jaar wordt de carnaval het volgende hoofdstuk in deze vriendschap. Het Papgatse carnaval is ze zeker niet vreemd. Met carnavalsclub de Lèpkes maken ze er elk jaar weer een groot feest van. Of het nu om de zittingsavonden gaat of het dansfestijn in Boskant, deze mannen zijn er graag bij!

Ze willen er dan ook dit jaar met alle carnavalsvierders in Papgat een geweldig gezellige carnaval van maken. Hun slogan is: Mi dees twee in de zaal, gao de stuiteren da’s nie normaal! De redactie van deze krant is benieuwd of we rond carnaval 2020 melding moeten maken van de bevingen die veroorzaakt worden door het gestuiter in Papgat. Dit koppel heeft er in elk geval heel veel zin in!