Prins Pim pap d'n Urste en Adjudant Luuk

Zaterdag 12 november 2022 zijn wij, Prins Pim Pap d’n Urste en Adjudant Luuk, onthuld als het Neije koppel van Papgat. Wat een ontzettend gaaf moment was dat toen we eindelijk bekend gemaakt mochten worden!

Pim van den Broek is geboren in Eindhoven en is daarna opgegroeid in Sint-Oedenrode waar hij nog thuis woont bij zijn ouders. Luuk Opheij is geboren en getogen in Sint-Oedenrode en heeft vorig jaar, samen met zijn vriendin Demi, een huisje gekocht in Sint-Oedenrode.

Pim heeft aan de Technische Universiteit Eindhoven bouwkunde gestudeerd. Eind vorig jaar is hij afgestudeerd in de richting vastgoed. Daarna is hij gaan werken bij Sonneborgh, een ontwikkelaar en belegger in maatschappelijk vastgoed. Als bijbaantje naast zijn studie heeft hij jaren achter de bar gestaan bij Café de Kroeg, waar hij af en toe nog steeds te vinden is. Luuk is eind 2020 afgestudeerd aan Fontys hogeschool Eindhoven. De opleiding die hij heeft afgerond is technische bedrijfskunde – automotive management. Na deze opleiding is hij bij zijn vader in de garage (Autobedrijf Peer Opheij en Zonen) gaan werken en lijkt daar ieder jaar meer en meer auto’s te verkopen.

In onze vrije tijd maken we allebei veel muziek. We spelen al jaren samen bij de kapel van de Klôtjes en sinds een aantal jaar spelen we ook beide bij de band Johnny T and the half Souls. Verder speelt Pim tennis bij TV de Kienehoef en trapt Luuk af en toe een balletje op de voetbalvelden bij RKSV Rhode.

Pim is al van jongs af aan lid van CV de Klôtjes en is echt opgegroeid binnen de club. Waar hij vroeger nog in zijn clubsvestje bij de kapstokken van de kroeg onder de jassen speelde is hij ondertussen kapelmeester en bestuurslid en actief in veel commissies. Luuk is ondertussen al zo’n jaar of 8 lid van de Klôtjes en zit ook in het bestuur en is onmisbaar voor de kapel. Hier hebben ze elkaar echt goed leren kennen.

Dit jaar staan we voor een nieuw feest: het Neije koppel van Papgat! Feesten is ze niet vreemd want het liefst zijn ze aanwezig bij alle denkbare feestjes van begin tot eind. Daar zal dit jaar geen verandering inkomen met de leus: Blaos ut van de daken, we gaon er in Papgat een skôn fisje van moaken!